Administra el teu Fotolog

Crea el teu Fotolog Ara! Fàcil i Gratis

103- Projecte Mural al Kailash Hostel de Katmandú, Nepal.

-El projecte consisteix en la realització d’un mural pictòric de grans dimensions.L’obra es durà a terme conjuntament amb les nenes i nens del Kailash Hostel, amb l’objectiu d’implicar-los en un projecte educatiu de participació, solidari i artístic i amb la intenció d’involucrar també al veïnat per tal de dinamitzar la zona.

Per tal de realitzar-lo, la Fundació Muntanyencs per l'Himàlaia va organitzar un concurs públic per a que tots els artistes andorrans s'hi poguéssin presentar. El guanyador ha estat l'escultor andorrà Jordi Casamajor.

La temàtica del mural ha d’estar relacionada d’alguna manera amb el medi ambient, la pau, la promoció d’una bona conducta social (germanor, solidaritat...).

Muntanyencs per l'Himàlaia impulsa el projecte tot facilitant l’espai i les gestions necessàries per a poder realitzar aquesta obra pictòrica amb la participació dels nois i noies del Kailash Hostel del Nepal.

És sabut de tots que l’art ha estat i és un vehicle de transmissió per a la comunicació i l’herència de coneixements. L’art i el treball dels artistes contribueixen a dignificar la persona i tenen molta importància en el desenvolupament i en l’educació i formació de la gent jove.

Amb la nostra proposta volem aconseguir varis objectius, que enumerem no per ordre de prioritat, sinó per una simple formalitat:
contribuir, mitjançant l’art, a una major felicitat dels nens i nenes amb dificultats,
comentar la creació artística entre els joves,
aconseguir, mitjançant la participació dels joves, un aprenentatge cap a la solidaritat,
incidir, en l’etapa formativa d’aquestes persones, mitjançant un treball creatiu col·lectiu,
participar des de la societat andorrana en acciones solidaries.
Veieu a la fotografia una imatge de conjunt del mural que realitzaré al Nepal.

Comentaris

Un Comentari »

  1. Enhorabona pel projecte i pel premi. Estarà molt bé això de ser present a través de la petja de tants nens a Katmandú. Molta sort!

    galvezcasellas | 25-06-2009 - 21:45:16 GMT 1 #

Deixar un Comentari


<a href> <em> <blockquote> <strong> <cite> <code> <ul> <li> <dl> <dt> <dd>